Mirëseerdhët në lidhjen direkte me institucionin qëndror të biznesit shqiptarë

Shërbim për Çertifikim të Cilësisë së Prodhimit

Konfindustria Shqiptare, nepermjet Konsulenteve te certifikuar, afron sherbimin e Certifikimit e Cilesise se Prodhimit dhe Sherbimeve me Standartet Internacionale UNI CEI EN ISO.

Certifikim ne sistemin ambjental: ISO 14000
Certifikim ne sistemin e cilesise ISO 9001-Vizion 2000
Certifikim ne sistemin e cilesise te prodhimeve te reja dhe te perdorura
Certifikim ne sistemin e cilesise prodhimeve Artizanatit
Certifikim ne sistemin e cilesise te Origjines Teritoriale D.O.T.
Certifikim Personal me Pergjegjesi Sociale ISO 8000 ETICA
Certifikim ne sistemin Turistik dhe te Hotelerise 5 YJE ( 10 YJE eskluzivitet Internacional)
Certifikim ne sistemin Kulturor
Certifikim me Marken CE
Certifikim ne sistemin Imobiliare
Certifikim ne sistemin e sigurise dhe te kontrollit te prodhimeve Agroushqimore ISO 22000 (e tjera…)


Per Antaret ka ulje te tarifes se sherbimit
Konfindustria Shqiptare ne bashkepunim me Institucionet te huaja dhe te vendit, Ju sherben edhe ne aplikimin per rimbursim te vleres se certifikimit nga 50% deri ne 75%

Mund te konsultoheni ne zyrat tona ne:Rr Ismail Qemali, Pall. Fratari nr 30, Tirane
tel: +355 4 2272 290, fax: +355 4 2250 269, mob: +355 682021894,
Email: f.affairs@konfindustria.org.al