Tel: 00355 4 2223991; 00355682021894

Qendra Kryesore E Biznesit Ne Shqiperi.

Konfindustria Shqiptare sponsorizon botimin e Abetares

Post Image

Konfindustria Shqiptare sponsorizon botimin e Abetares per Komunitetin Arberesh ne Chieuti, Foggia ItaliNe ceremonine e inagurimit te Bustit te Heroit tone Kombetar Gjergj Kastriot Skenderbej.Ne ceremonine e inagurimit te Busti

Read More

“Dixhitalizimi i Bizneseve”,Koblenz, Gjermani

Post Image

“Dixhitalizimi i Bizneseve”,Koblenz, Gjermani Konfindustria Shqiptare, si Antare e Zyres Balkanike te Ndermarjeve te Vogla e te Mesme, mori pjese ne Workshopin: “Dixhitalizimi i Bizneseve”, prane Qendres se Kopetencave, ne Koblenz te Gjermanise. Njekohesisht ketu u be dhe mbyllja e projektit, 15 vjecar, “Zhvillimi i Ndermarjeve te Europe’s Jug-Lindore” i Dhomes se Koblenzit dhe Zyres …

Read More

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Read More