Tel: 00355 4 2223991; 00355682021894

Qendra Kryesore E Biznesit Ne Shqiperi.

“Dixhitalizimi i Bizneseve”,Koblenz, Gjermani

“Dixhitalizimi i Bizneseve”,Koblenz, Gjermani

Konfindustria Shqiptare, si Antare e Zyres Balkanike te Ndermarjeve te Vogla e te Mesme, mori pjese ne Workshopin: “Dixhitalizimi i Bizneseve”, prane Qendres se Kopetencave, ne Koblenz te Gjermanise.
Njekohesisht ketu u be dhe mbyllja e projektit, 15 vjecar, “Zhvillimi i Ndermarjeve te Europe’s Jug-Lindore” i Dhomes se Koblenzit dhe Zyres Ballkanike. Nje eksperience profesionale Gjermane ne Ballkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *