Tel: 00355 4 2223991; 00355682021894

Qendra Kryesore E Biznesit Ne Shqiperi.

FOOD & FASHION ADRIATIC EXPO ITALIA – ALBANIA

Aktiviteti i pare dedikuar ekselencave italiane ne sektoret e ushqimit dhe pijes, modes, Restoranteve, Qendrave SPA, Hoteleri si dhe sektoreve te tjere si Ndertim, Projektim/Arredim etj.
Tre dite te rendesishme per ke operon ne keto sektore, me iniciativa konkrete qe e bejne edhe me te vlefshme pjesmarrjen ne aktivitet.
Aktiviteti do te organizohet ne sallat prestigjoze te Hotel Tirana International, ku Konfindustria Shqiptare me mbeshtetjene Ministrise se Zhvillimit Ekonomik Tregtise dhe Sipermarrjes, dhe ne bashkpunim me deget e saj ne Itali (Puglia) u ofrojne kompanive italiane mundesine te prezantohen sa me mire ne treg nepermjet hapesirave ekspozuese dhe takimeve B2B me impakt te forte ne nje ambient prestigjoz.
Pjese e rendesishme e aktivitetit do te jene dhe workshopet ku do te diskutohen tematika teknike se si mund te investohet ne Shqiperi si dhe shtjellime te metejshme mbi temat fiskale per kompanite italiane te interesuara per delokalizimin e strukturave te tyre. Ne te gjitha workshop-et eshte e siguruar prezenca e qeverise Shqiptare

Per me teper informacion vizitoni : www.adriaticexpo.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *