Mirëseerdhët në lidhjen direkte me institucionin qëndror të biznesit shqiptarë

Investitore Italian te Interesuar ne HEC et

Ne Konfindustria Shqiptare u organizua takimi midis nje Grupi Impreditoresh Italian kryesuar nga Arch. Maria Domenica Manieri-Elia www.AEDA Shpk.com dhe Koncensionarit te HEC Velcan.

Ky sherbim I Konfindustrias Shqiptare eshte ne vazhden e sherbimeve ndaj antareve te saj ne lidhje me krijimin e Join Venture midis Koncensionareve Shqiptar, qe nuk e kane perfunduar investimin dhe Imprenditoreve te huaj.
Me shume Foto:
hec