Tel: 00355 4 2223991; 00355682021894

Qendra Kryesore E Biznesit Ne Shqiperi.

Mireseerdhet ne Boten e Nano Teknologji

Seminari: Mireseerdhet ne Boten e Nano Teknologji u organizua nga Konfindustria Shqiptare, JON shpk, MJ Gold Consulting, TEC-NANO, ne partneritet me Universitetin EPOKA
Ceshtjet qe u trajtuan:
Qendrueshmeria ambjentale e godinave
Certifikata ambjentale LEED dhe ISO 14001
Incentivat Europiane per Eficencen Energjitike
Multiqeramik teknologji
Aplikimet ne termo e hidro izolime
Izolimi termik me NANO Qeramik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *