Tel: 00355 4 2223991; 00355682021894

Qendra Kryesore E Biznesit Ne Shqiperi.

Nje kompani me shume e certifikuar, nje hap cilesor perpara, per ne tregun Europian

Konfindustria Shqiptare ne bashkepunim me Institutin e Certifikimit CDQ Italia Organizuan, date 12.11.2014, diten e Merkure ora 13:30, ne Vila Ferdinant.
Ceremonine e dorezimit te Certifikatave UNI EN ISO 9001-2008 e Ambjentale 14001 te tre Kompanive, antare te Konfidustrise Shqiptare :
JON shpk, e specializuar ne hidroizolime me materiale nanoteknologji,
ALBASUSTA shpk ne prodhim dyshekesh Top flex te cilesise se larte, Kavaje.
PICARI shpk ne prodhim kepucesh, me nje numer 500 punetore, ne Patos, Fier.

Marin pjese: Drejtoria e SME dhe Grandit te Konkurueshmerise ne AIDA, Administratori I CDQ Italia, z. Cosimmo Pellegrinno, Zv. Presidenti I Konfindustria Shqiptare z. Spartak Nano. Tv. Albanian Screen.

Konfindustria Shqiptare vlereson kontributin e institucionit te AIDA s si dhe incentivat e Qeverise Shqiptare ne certifikimin e kompanive shqiptare, nepermjet granteve publike te financuara dhe nga agjensia AIDA

Per KISH, Certifikimimi i kompanive, konform standarteve Europiane, eshte nje lajm i mire qe duhet promovuar.
Objektivi eshte: Nje kompani me shume e certifikuar, nje hap cilesor perpara, per ne tregun Europian

Ky aktivitet jo vetem kontribuon ne promovimin e ndermarjeve tone ne tregun Europian por njekohesisht tregon edhe nxitjen qe Qeveria Shqiptare ben per rritjen cilesore te menaxhimit dhe ate ambjental konform standarteve Europiane.

akt1

akt2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *