Mirëseerdhët në lidhjen direkte me institucionin qëndror të biznesit shqiptarë

Partnerët ELISAA

1
1. Universiteti i Barit Aldo Moro, “Koordinator” Departamenti i Studimeve të Biznesit dhe të ligjit, (IT)

2. Universiteti Bujqësor i Tiranës

3. Universiteti Politeknik i Tiranës

4. Universiteti “Fan S. Noli”, Korce (AL)

5. Wien Universiteti i Ekonomisë dhe Biznesit, Instituti për Mjedisin dhe Zhvillimin Rajonal, Wien Universitetin e Ekonomisë dhe Biznesit

6. Maria Curie-Sklodowska Universitetit Marii Curie-Lublin (PL),

7. Agjencia e Kërkimit, Teknologjisë dhe Inovacionit, AKTI Tirane Al

8. Dyrecta Lab Conversano Bari (IT),

9. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Fier (AL)

10. Unioncamere Puglia Tirana (AL)

11. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Berat (AL)

12. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës (AL)

13. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Lezhe (AL)

14. Konfindustria Shqiptare. Tirana (AL)