Tel: 00355 4 2223991; 00355682021894

Qendra Kryesore E Biznesit Ne Shqiperi.

Projekte

Këto janë projektet kryesore që ka zhvilluar ose do të zhvilloje Konfindustria Shqiptare.  Për më shumë detaje rreth projekteve ju mund të klikoni titullin ose kontaktoni me ne.  

ProjektiPartnerët
Balkan EXPO
Unioncamere Molise, CCIAA di Chieti, CCIAA di Matera
Zvillimi I Biznesit te Gjelbert dhe Strategjia e Vendeve te Detit te Zi e Kaspik BLACKSEACASPIANBUSINESS
Bashkëpunim Ekonomik Dhoma e Zejeve në Koblenc.Gjermani
Projekti TEMPUS Universiteti i Barit Aldo Moro, "Koordinator" Departamenti i Studimeve të Biznesit dhe të ligjit, (IT)
Universiteti Bujqësor i Tiranës
Më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *