Mirëseerdhët në lidhjen direkte me institucionin qëndror të biznesit shqiptarë

Konfindustria Albania në Torino ne konkretizimin e marrëveshjeve dhe projekteve që ndikojnë në kompanitë piemontese. Presidenti i Komisionit të Industrisë të Këshillit të Qarkut Raffaele Gallo takohet me Drejtorin e Përgjithshëm të Konfindustrisë së Shqipërisë Agim Bufi në Palazzo Lascaris.
Ne Universitetin 'Marie Kyri', Lublin, Poloni. Projekti ELISAA
Konferenca 'Politikat e Integrimit dhe Zhvillimit ne Makro Rajonin Adriatiko Jonian'. Campobaso Itali
Konfindustria Albania in Turin in the concretization of agreements and projects affecting Piemontese companies. Industry Council President Raffaele Gallo meets with Albanian Confindustry Executive Director Agim Bufi in Palazzo Lascaris.

SHËRBIME TË REJA

1. Shërbim për Çertifikim të Cilësisë së Prodhimit
2. Standartet dhe certifikimet Europiane.
3. Shërbim Konsulence
4. Asistence ne regjistrimin e kompanive te reja ne QKR

Rubrika: Publikime

Industria inovative, shanset për financime për sipërmarrjet shqiptare


Certifikimi i kompanive-Domosdoshmeri por, kujdes


Perparesite që i sjell kompanise një “Logo”
Workshop: Primannova srl. Elemente inovative ne plataforme

Workshop: “Dixhitalizimi i Bizneseve”,Koblenz, Gjermani

Tryeza mbi punesimin me grupet e interesit

Elemente të reja innovative Primannova, menaxhimi i klientit në platforma, centralizimi dhe profilizimi, roli i informacionit të biznesit, qendra e menaxhimin e kredive, optimizimin e punës i operatorëve të “ Call Center”; mundësi të mëtejshme për Call Center, (module CRM, faturimi për shumëllojshmëri shërbime të reja shtesë në dispozicion).
Mundësitë e partneritetit,kontratat dhe zhvillimi me kompanitë e shitjeve, call center dhe prodhues software , akreditime e të ndryshme.

Klikoni këtu për axhendën e workshop-it
Konfindustria Shqiptare, si Antare e Zyres Balkanike te Ndermarjeve te Vogla e te Mesme, mori pjese ne Workshopin: “Dixhitalizimi i Bizneseve”, prane Qendres se Kopetencave, ne Koblenz te Gjermanise.
Njekohesisht ketu u be dhe mbyllja e projektit, 15 vjecar, “Zhvillimi i Ndermarjeve te Europe’s Jug-Lindore” i Dhomes se Koblenzit dhe Zyres Ballkanike. Nje eksperience profesionale Gjermane ne Ballkan
Me Zj. Sonila Qato. TRYEZA MBI PUNËSIMIN me grupet e interesit dhe përfaqësuesit e institucioneve përgjegjëse, u përqëndrua në formulimin e rekomandimeve mbi hartimin e një strategjie për nxitjen e punësimit dhe përfshirjen e komunitetit të biznesit në menyrë aktive në këtë strategji.
Vetëm puna dhe joasistenca mund të garantojë zhvillimin ekonomik të Shqipërisë.


Starton projekti INERRAnT
Rreth Projektit
Objektivat
Aktivitetet
Thirrje
SherbimeMarreveshje BashkepunimiProjekte
Konfidustria Shqiptare ju ofron një gamë të gjerë shërbimesh.


Lexo me shume
Konfidustria Shqiptare ka nenshkruar disa marreveshje bashkepunimi nder vite.


Lexo me shume
KISH, si antare e Organizates se Ndermarjeve te Vogla dhe te Mesme Ballkanike ka zbatuar disa projekte.

Lexo me shume